G.W Rep o Bygg

Jämtlands län

Information

610612-XXXX är organisationsnummer för företaget G.W Rep o Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G.W Rep o Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som G.W Rep o Bygg finns i.

G.W Rep o Bygg har varit registrerat sedan 1995-10-03 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G.W Rep o Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

G.W Rep o Bygg är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för G.W Rep o Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med G.W Rep o Bygg så kan ni göra det på telefon genom 063-125707 eller genom brev på följande adress:

Snickare, mattor, målning och betong.

Det finns olika personer som har en koppling med G.W Rep o Bygg och det är Wedin, Lars Eric Göran som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,