XLDENNIS

Jämtlands län

Information

620627-XXXX är organisationsnummer för verksamheten XLDENNIS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XLDENNIS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som XLDENNIS finns i.

XLDENNIS har varit registrerat sedan 2001-06-25 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för XLDENNIS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

XLDENNIS är och det finns flera verksamheter i Östersund som också är .

Firmatecknare för XLDENNIS är följande:

Vill ni komma i kontakt med XLDENNIS så kan ni göra det på telefon genom 063-518143 eller genom brev på följande adress:

IT Data-konsult såsom programvaru-utveckling och därtill hörande konsulttjänster för verksamhetsutsutveckling hos små och medelstora företag samt programvaruförsäljning av såväl egenutvecklade programvaror som andra programvaror på internet.

Det finns olika personer som har en koppling med XLDENNIS och det är Wallentin, Dennis Michael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,