MOJE på nygårn

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och MOJE på nygårn är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och MOJE på nygårn är ett av dem. Statusen för MOJE på nygårn är att Bolaget är aktivt.

MOJE på nygårn är ett Enskild firma och skapades 2005-06-03. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som MOJE på nygårn ska trivas.

MOJE på nygårn är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Jordbruk och entreprenad inom jordbruk såsom körslor - som plöjning, harvning, slåtter, pressning och snöröjning. Även underhåll av byggnader och nybyggnationer. Samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att MOJE på nygårn är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är MOJE på nygårn och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med MOJE på nygårn så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-40249.

.

De som är på något sätt har med MOJE på nygårn är Olofsson, Erik Morgan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

MOJE på nygårn har 640725-XXXX som sitt organisationsnummer.