Averon

Jämtlands län

Information

Averon hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Averon finns. I Östersund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Averon tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har ej F-skatt. Averon har funnits sedan och 2001-12-24 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Averon så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-558762.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Averon har idag 650331-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Averon

Blandat jordbruk, produktion av skog på rot, sågvirke, hyvlat virke. Tillverkning av köksmöbler och badrumsinredningar. Byggnadsverksamhet och byggnadssnickerier (byggentreprenad). Projektledning, teknisk konsult, produktutveckling och utbildningskonsult inom branscherna IT, fordon och försvarsindustri. Turism, upplevelseverksamhet inom områdena fiske, jakt, ridning, klättring, skidor.

I Averon så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Alf Johan som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .