Adventura Höglandsäventyr

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Adventura Höglandsäventyr är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Adventura Höglandsäventyr är ett av dem. Statusen för Adventura Höglandsäventyr är att Bolaget är aktivt.

Adventura Höglandsäventyr är ett Enskild firma och skapades 1997-11-14. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Adventura Höglandsäventyr ska trivas.

Adventura Höglandsäventyr är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Inom äventyr och friluftsliv bedriva guidning, kurser, föredrag och arrangemang såsom klättring, dykning, överlevnad, ledarskap och därmed förenlig verksamhet. Verka som säljare inom telekommunikation och energi.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Adventura Höglandsäventyr är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Adventura Höglandsäventyr och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Adventura Höglandsäventyr så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0381-17655.

.

De som är på något sätt har med Adventura Höglandsäventyr är Ohlén, Nils Magnus Torbjörn som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Adventura Höglandsäventyr har 670110-XXXX som sitt organisationsnummer.