Kent Hoflin

Jämtlands län

Information

670718-XXXX är organisationsnummer för företaget Kent Hoflin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Hoflin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Kent Hoflin finns i.

Kent Hoflin har varit registrerat sedan 1995-01-13 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Hoflin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Kent Hoflin är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Kent Hoflin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kent Hoflin så kan ni göra det på telefon genom 0642-30160 eller genom brev på följande adress:

Jordbruk med slakttjurar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Hoflin och det är Hoflin, Kenth Stefan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,