B-O Elteknik i Jämtland

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och B-O Elteknik i Jämtland är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och B-O Elteknik i Jämtland är ett av dem. Statusen för B-O Elteknik i Jämtland är att Bolaget är aktivt.

B-O Elteknik i Jämtland är ett Enskild firma och skapades 2003-10-08. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som B-O Elteknik i Jämtland ska trivas.

B-O Elteknik i Jämtland är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation och felsökning inom bilel och bilelektronik, reparation och felsökning av elektriska hushållsapparater, data konsultverksamhet såsom programmering och installation av programvaror samt felsökning i persondatorer och därmed förenlig verksamhet hos privatpersoner samt mindre företag, samt elinstallationer för allmänheten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B-O Elteknik i Jämtland är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-18.

Idag är B-O Elteknik i Jämtland och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med B-O Elteknik i Jämtland så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-21084.

.

De som är på något sätt har med B-O Elteknik i Jämtland är Lindström, Ulf Bert-Ola som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

B-O Elteknik i Jämtland har 671123-XXXX som sitt organisationsnummer.