Stefan Hallgren

Jämtlands län

Information

Stefan Hallgren hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Stefan Hallgren finns. I Östersund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Stefan Hallgren tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Stefan Hallgren har funnits sedan och 2001-04-13 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stefan Hallgren så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stefan Hallgren har idag 680523-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Stefan Hallgren

Konsulting och rådgivning nya marknader. Innefattar utbildningsverksamhet, IT-konsulting, marknadsföring, upphandlingskonsulting, affärsutveckling, organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet. Nöjes och cateringverksamhet. Innefattar musik, mäss, konferens och festivalarrangemang, agent och förmedlingsverksamhet, huvudman för cateringtjänster, ljud och ljusuthyrning, transport och därmed förenlig verksamhet.

I Stefan Hallgren så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hallgren, Per Stefan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .