Slandrom buss & frakt

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Slandrom buss & frakt är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Slandrom buss & frakt är ett av dem. Statusen för Slandrom buss & frakt är att Bolaget är aktivt.

Slandrom buss & frakt är ett Enskild firma och skapades 2005-11-29. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som Slandrom buss & frakt ska trivas.

Slandrom buss & frakt är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Transporter av passagerare med buss.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Slandrom buss & frakt är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Slandrom buss & frakt och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Slandrom buss & frakt så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3740284.

.

De som är på något sätt har med Slandrom buss & frakt är Kullström, Per Rickard som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Slandrom buss & frakt har 711212-XXXX som sitt organisationsnummer.