Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Östersund och Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 1991-05-31. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening ska trivas.

I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i enlighet med avtal med Östersunds kommun driva ett föräldrakooperativt daghem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening inte är momsregistrerat.

Idag är Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-134805.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening är Aliris, Eva Marie som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Duvdal, Eline Victoria som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyllenhammar, Per Andreas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Johan Olof som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorgerzon, Cecilia Wiktoria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Marcus, Ingrid Katarina som är född 1972 och har titeln SuppleantSjunnesson, Sandra Margareta som är född 1980 och har titeln Suppleant, .

Föräldrakooperativet Bikupan i Östersund ekonomisk förening har 716462-0747 som sitt organisationsnummer.