Idrottskonsulten Anders Bromée

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Idrottskonsulten Anders Bromée är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Idrottskonsulten Anders Bromée är ett av dem. Statusen för Idrottskonsulten Anders Bromée är att Bolaget är aktivt.

Idrottskonsulten Anders Bromée är ett Enskild firma och skapades 1999-10-15. Det finns flera olika bolag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där bolaget finns i jobbar för att bolag som Idrottskonsulten Anders Bromée ska trivas.

I Östersund så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och uthyrning av idrotts relaterade material. Utbildning, hälsoanalyser, personlig tränare samt rådgivning inom idrott, hälsa, friskvård, natur och friluftsliv.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Idrottskonsulten Anders Bromée är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-25.

Idag är Idrottskonsulten Anders Bromée och det finns flera bolag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Idrottskonsulten Anders Bromée så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Idrottskonsulten Anders Bromée är Bromée, Anders Olof som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Idrottskonsulten Anders Bromée har 720129-XXXX som sitt organisationsnummer.