John Edwin entertainment

Jämtlands län

Information

I Östersund finns det ett Enskild firma som heter John Edwin entertainment. Det finns flera bolag som liknar John Edwin entertainment i Jämtlands län. Östersund är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

John Edwin entertainment är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-03-15 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 2007-03-23 så har John Edwin entertainment varit registrerat och sedan 2007-03-15 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är John Edwin entertainment och det finns fler bolag som är det i Östersund.

Vill man komma i kontakt med John Edwin entertainment så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med John Edwin entertainment så kan ni göra det på 063-100984.

Turnéverksamhet med musik och teaterföreställningar inom Sverige och EU. Musikundervisning enskilt och i grupp. Workshops och kurser i bluesgrasspel och rytmik. Musikproduktion och ljudinspelningar. Studiomusikerjobb. Musiksamarbeten med kompositörer.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Danielsson, Nils Peter Edvin som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

John Edwin entertainment har 720131-XXXX som sitt organisationsnummer.