L Idé & kommunikation

Jämtlands län

Information

L Idé & kommunikation är ett av många bolag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som L Idé & kommunikation finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Idé & kommunikation är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-04-07.

L Idé & kommunikation som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2005-05-09. Men sedan 2005-04-07 så har L Idé & kommunikation varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Idé & kommunikation så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6747474.

Östersund arbetar för att bolag som L Idé & kommunikation ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för L Idé & kommunikation. Det finns flera bolag i Jämtlands län.

Konsultverksamhet inom pr och marknadsföring. projektledning, försäljningsupdrag, mässaarrangemang, event, intern och extern företagsinformation och kommunikation.

Firmatecknare för L Idé & kommunikation är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Idé & kommunikation och det är följande personer, Wasell, Linda Wictoria Maria som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för L Idé & kommunikation är 721007-XXXX.