Jemteborn production

Jämtlands län

Information

Jemteborn production är ett av många verksamheter som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Jemteborn production finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jemteborn production är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

Jemteborn production som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2000-02-02. Men sedan 2003-08-04 så har Jemteborn production varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jemteborn production så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-107649.

Östersund arbetar för att verksamheter som Jemteborn production ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jemteborn production. Det finns flera verksamheter i Jämtlands län.

Journalistik-programledarskap. Musikunderhållning. Konferencieruppdrag. Kurser i pedagogik - guidning - stå på en scen. Kurser i organisationslära. Media och informationsdistribution. Public Relations.

Firmatecknare för Jemteborn production är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jemteborn production och det är följande personer, Jemteborn, Tord Patrik som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Jemteborn production är 730723-XXXX.