RV Reklam & Vision

Jämtlands län

Information

731130-XXXX är organisationsnummer för företaget RV Reklam & Vision. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RV Reklam & Vision är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som RV Reklam & Vision finns i.

RV Reklam & Vision har varit registrerat sedan 2000-10-11 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för RV Reklam & Vision så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-10-23.

RV Reklam & Vision är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för RV Reklam & Vision är följande:

Vill ni komma i kontakt med RV Reklam & Vision så kan ni göra det på telefon genom 063-130922 eller genom brev på följande adress:

IT - datautbildning, reklam och systemutveckling samt försäljning av datautrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med RV Reklam & Vision och det är Lindh, Bo Anders som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,