Mary Energi & Balans

Jämtlands län

Information

740306-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mary Energi & Balans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mary Energi & Balans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Mary Energi & Balans finns i.

Mary Energi & Balans har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mary Energi & Balans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

Mary Energi & Balans är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Mary Energi & Balans är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mary Energi & Balans så kan ni göra det på telefon genom 070-5497141 eller genom brev på följande adress:

Friskvård och tränarskap, massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Mary Energi & Balans och det är Wigdén, Mary Ann som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,