Brunkullans Friskvård

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Brunkullans Friskvård är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Brunkullans Friskvård är ett av dem. Statusen för Brunkullans Friskvård är att Bolaget är aktivt.

Brunkullans Friskvård är ett Enskild firma och skapades 1997-10-23. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Brunkullans Friskvård ska trivas.

Brunkullans Friskvård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Sälja motions- och friskvårdsaktiviteter till företag i Stockholm. Aktiviteter som gympa, aerobics, hälsoprofilbedömning, föreläsningar och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brunkullans Friskvård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Brunkullans Friskvård och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Brunkullans Friskvård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-154496.

.

De som är på något sätt har med Brunkullans Friskvård är Bergman, Malin Cecilia som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Brunkullans Friskvård har 760712-XXXX som sitt organisationsnummer.