Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-02.

Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 1999-09-20. Men sedan 2002-06-06 så har Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Thomév. 4 B, 830 04, Mörsil. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0647-664446.

Östersund arbetar för att företag som Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening. Det finns flera företag i Jämtlands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att utveckla samarbetet mellan företag, organisationer och privatpersoner i Jämtlands Län i Sverige och Valgamaa i Estland. Därvid skall föreningen marknadsföra och sälja medlemmarnas kompetens samt utveckla medlemmarnas idéer, projekt och verksamheter.

Firmatecknare för Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Tomas Hägg och Björn Hjortling, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening och det är följande personer, Hjortling, Sven Brodde Björn som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägg, Odd Tomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuutma, Rainer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Mölder, Üllar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Palmgren, Erik Tomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrman, Mona-Lisa Margareta som är född 1954 och har titeln Suppleant.Post, Marika som är född och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Valgamaa-Jämtlands Län Ekonomisk förening är 769604-8052.