Zynergi i Jämtland ekonomisk förening

Jämtlands län

Information

Ekonomisk förening finns det flera av i Östersund och Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är ett av dem. Statusen för Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är att Bolaget är aktivt.

Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är ett Ekonomisk förening och skapades 2003-04-02. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Zynergi i Jämtland ekonomisk förening ska trivas.

Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja sina medlemmarars ekonomiska intressen. Genom att samla solo- och microföretagare i Jämtlands län till en gemensam arena skapas möjligheter att öka kundradien nationellt och internationellt. Medlemmarna samverkar i positiv anda och med gemensamma resurser inom bl a amnesområdena: . Administration . Marknadsföring . Utbildning . Information

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Zynergi i Jämtland ekonomisk förening och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Zynergi i Jämtland ekonomisk förening så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2151773.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hedberg, Birgit Gertrud Kristina -Salomonsson, Maud Birgitta.

De som är på något sätt har med Zynergi i Jämtland ekonomisk förening är Hedberg, Birgit Gertrud Kristina som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Salomonsson, Maud Birgitta som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Svärdfeldt, Maria Elisabet som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Zynergi i Jämtland ekonomisk förening har 769609-5046 som sitt organisationsnummer.