Backflip ek. för.

Jämtlands län

Information

769609-6119 är organisationsnummer för bolaget Backflip ek. för.. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backflip ek. för. är Ekonomisk förening. Det finns idag flera olika Ekonomisk förening i Östersund som är den kommunen som Backflip ek. för. finns i.

Backflip ek. för. har varit registrerat sedan 2003-05-13 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Backflip ek. för. så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Backflip ek. för. är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Backflip ek. för. är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av styrelsens ledamöter var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Backflip ek. för. så kan ni göra det på telefon genom 063-91077 eller genom brev på följande adress:
Stensgårdsv. 18, 832 96, Frösön

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva assistansverksamhet för rörelse- hindrade.

Det finns olika personer som har en koppling med Backflip ek. för. och det är Övre, Inger Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Övre, Lars Joakim som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Övre, Lars Åke som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,