Nageldesign i Östersund

Jämtlands län

Information

780826-XXXX är organisationsnummer för företaget Nageldesign i Östersund. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nageldesign i Östersund är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Nageldesign i Östersund finns i.

Nageldesign i Östersund har varit registrerat sedan 2002-11-14 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Nageldesign i Östersund så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-07.

Nageldesign i Östersund är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Nageldesign i Östersund är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nageldesign i Östersund så kan ni göra det på telefon genom 063-124212 eller genom brev på följande adress:

Utbildad nagelteknolog. Gör manikyr och sätter lösnaglar, samt försäljning av tillhörande produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Nageldesign i Östersund och det är Ahlström Hemmingsson, Jenny E som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,