Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1.

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. En medlems rätt i föreningen,på grund av en sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Östersund så är Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1956-04-12 så skapades Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. och bolaget är har ej F-skattsedel.

793200-0107 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Per Olof Olsson.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Frösöhem nr. 1. är Edin, John Sune Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Per Anders som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Hans Erik Stefan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Olof Bruno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Styf, Ilona Kajsa Rebecca som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, van der Maaten, Johanna Katarina som är född 1979 och har titeln Suppleant.