Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a.

Jämtlands län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att förvärva och förvalta hus i östersund, och att inom egendomen åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Östersund så är Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1943-06-12 så skapades Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. och bolaget är har ej F-skattsedel.

793200-0396 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. så går det att nå dem via telefon på 063-514361 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsrättsföreningen Gäddan nr 1 u.p.a. är Lindvåg Nääs, Elin Hjördis som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Joakim John Gustaf som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Steen, Kjell Arne som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömblad, Agneta Elisabeth som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundkvist, Hans Magnus Jakob som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lena Kristina som är född 1965 och har titeln SuppleantÖstlund, Tore Gunnar Patrik som är född 1971 och har titeln Suppleant, .