Fåkers Svets och Mek Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Fåkers Svets och Mek Handelsbolag hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Fåkers Svets och Mek Handelsbolag finns. I Östersund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fåkers Svets och Mek Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Fåkers Svets och Mek Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Fåkers Svets och Mek Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fåkers Svets och Mek Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Olle-Jänsv. 2, 830 22, Fåker men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-60461.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

Fåkers Svets och Mek Handelsbolag har idag 916590-3494 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Fåkers Svets och Mek Handelsbolag

Bil- och smidesverkstad.

I Fåkers Svets och Mek Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Jan-Erik som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Karin Märta Anita som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Erik som är född 1980 och har titeln Bolagsman, .