HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG

Jämtlands län

Information

916590-3908 är organisationsnummer för bolaget HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östersund som är den kommunen som HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG finns i.

HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1990-12-28 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Haga 165, 834 97, Brunflo

Avel av och tävlingsverksamhet med travhästar.

Det finns olika personer som har en koppling med HOLMAN'S STALL HANDELSBOLAG och det är Holmberg, Karin Elisabet som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Holmberg, Lars Lennart Holger som är född 1947 och har titeln Bolagsman,