STALL VIVA HANDELSBOLAG

Jämtlands län

Information

STALL VIVA HANDELSBOLAG hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där STALL VIVA HANDELSBOLAG finns. I Östersund så finns det många olika Handelsbolag och i Jämtlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. STALL VIVA HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. STALL VIVA HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till STALL VIVA HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Konvaljev. 27, 832 47, Frösön men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-516121.

Östersund arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler bolag.

STALL VIVA HANDELSBOLAG har idag 916590-7099 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Gunnar Glantz och Ulf Jonsson var för sig. är den som för stunden ansvarar för STALL VIVA HANDELSBOLAG

Travhästverksamhet.

I STALL VIVA HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Unni Perly som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Glantz, Gunnar Iver som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Hallström, John Fredrik Emanuel som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Ulf Lennart som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Anders Gunnar som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Märtha Gudrun Kristina som är född 1946 och har titeln Bolagsman.