Periferi film o form Handelsbolag

Jämtlands län

Information

969633-6008 är organisationsnummer för bolaget Periferi film o form Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Periferi film o form Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östersund som är den kommunen som Periferi film o form Handelsbolag finns i.

Periferi film o form Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-12-18 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Periferi film o form Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Periferi film o form Handelsbolag är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Periferi film o form Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Periferi film o form Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 063-40425 eller genom brev på följande adress:
Prästg. 31 B, 831 31, Östersund

Grafisk form och trycksaksproduktion, filmproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med Periferi film o form Handelsbolag och det är Nordin, Annica Helena som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Bolagsman,