Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag

Jämtlands län

Information

969656-4757 är organisationsnummer för verksamheten Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östersund som är den kommunen som Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag finns i.

Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-01-21 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Östersund som också är .

Firmatecknare för Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 063-122330 eller genom brev på följande adress:
Orrviken 165, 832 94, Orrviken

Handel med maskiner, verktyg och tillbehör för skogs-, park-, trädgårds- och fritidsändamål samt idka restaurang, catering och livsmedelsförsäljning. Snöskoter- och maskinskrotning.

Det finns olika personer som har en koppling med Terräng och Fritid i Östersund Handelsbolag och det är Halvarsson, Lars Conny som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Halvarsson, Maud Hillevi som är född 1939 och har titeln Bolagsman,