Hundsalongen i Östersund Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Hundsalongen i Östersund Handelsbolag är ett av många företag som finns i Östersund. Det är nämligen den kommunen som Hundsalongen i Östersund Handelsbolag finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hundsalongen i Östersund Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-02-04.

Hundsalongen i Östersund Handelsbolag som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2002-01-03. Men sedan 2002-02-18 så har Hundsalongen i Östersund Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hagv. 3, 831 48, Östersund. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hundsalongen i Östersund Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 063-103300.

Östersund arbetar för att företag som Hundsalongen i Östersund Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hundsalongen i Östersund Handelsbolag. Det finns flera företag i Jämtlands län.

Bolaget skall bedriva hundvård med försäljning och kurser samt därtill hörande verksamhet.

Firmatecknare för Hundsalongen i Östersund Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hundsalongen i Östersund Handelsbolag och det är följande personer, Magnusson, Vanja Julia som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Sjölén, Tage Mattias som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Hundsalongen i Östersund Handelsbolag är 969682-5927.