Muko Maskinstation Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Muko Maskinstation Handelsbolag är en verksamhet som finns i Östersund. I Muko Maskinstation Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Erik Martin som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Olof Anders Lennart som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Muko Maskinstation Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Muko Maskinstation Handelsbolag på telefon 0642-41010.

Uthyrning av maskiner med förare inom framförallt jordbruk men även vägarbeten.

Idag är Muko Maskinstation Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Muko Maskinstation Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Muko Maskinstation Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Muko Maskinstation Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Muko Maskinstation Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Muko Maskinstation Handelsbolag har 969689-0665 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.