Samtal tjugotvå Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Samtal tjugotvå Handelsbolag är en verksamhet som finns i Östersund. I Samtal tjugotvå Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elg, John Mattias som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lisa Lovisa som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Samtal tjugotvå Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Samtal tjugotvå Handelsbolag på telefon 063-125930.

Verksamheten som skall bedrivas är psykiatrisk behandling och konsultation, samt utbildning inom psykiatri och psykologi.

Idag är Samtal tjugotvå Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Samtal tjugotvå Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Samtal tjugotvå Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Samtal tjugotvå Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Samtal tjugotvå Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Samtal tjugotvå Handelsbolag har 969714-1787 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Jämtlands län.