JEKO solutions Handelsbolag

Jämtlands län

Information

Vi ska utveckla och skapa innovationsprodukter avsedda för hemmet. Utifrån den kunskap vi besitter ska vi även erbjuda konsultjänster inom områdena entreprenörsskap, ekonomi, juridik och PR.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JEKO solutions Handelsbolag vars bolagstyp är Handelsbolag.

I Östersund så är JEKO solutions Handelsbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 2008-05-19 så skapades JEKO solutions Handelsbolag och bolaget är har F-skattsedel JEKO solutions Handelsbolag har haft det sedan 2008-05-22.

JEKO solutions Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-05-22

969735-2186 är organisationsnummret för bolaget som finns i Östersund.

Just nu är JEKO solutions Handelsbolag och det finns många bolag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med JEKO solutions Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 073-0393058 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JEKO solutions Handelsbolag är Lindström, Hans Johan som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Svärdfelt, Emil Anders Walter som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .