Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe

Jämtlands län

Information

992000-5601 är organisationsnummer för företaget Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Östersund som är den kommunen som Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe finns i.

Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe har varit registrerat sedan 1974-09-30 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe så kan ni göra det på telefon genom 063-510338 eller genom brev på följande adress:
Yrkg 47, 831 34, Östersund

Tandläkarpraktik.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolaget Tandläkare Gösta Suwe och det är Suwe, Gösta Torsten som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Suwe, Ulla Frida Caroline som är född 1945 och har titeln Bolagsman,