Halls Maskingrävningar

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Halls Maskingrävningar är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Halls Maskingrävningar är ett av dem. Statusen för Halls Maskingrävningar är att Bolaget är aktivt.

Halls Maskingrävningar är ett Enskild firma och skapades 1983-02-14. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Halls Maskingrävningar ska trivas.

Halls Maskingrävningar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Grävmaskinsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Halls Maskingrävningar är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Halls Maskingrävningar och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Halls Maskingrävningar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-120243.

.

De som är på något sätt har med Halls Maskingrävningar är Hall, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Halls Maskingrävningar har 400501-XXXX som sitt organisationsnummer.