Redojemt Sven-Ivar Johansson

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och Redojemt Sven-Ivar Johansson är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Redojemt Sven-Ivar Johansson är ett av dem. Statusen för Redojemt Sven-Ivar Johansson är att Bolaget är aktivt.

Redojemt Sven-Ivar Johansson är ett Enskild firma och skapades 1998-07-08. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Redojemt Sven-Ivar Johansson ska trivas.

Redojemt Sven-Ivar Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ekonomi- och redovisningstjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redojemt Sven-Ivar Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Redojemt Sven-Ivar Johansson och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Redojemt Sven-Ivar Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-510210.

.

De som är på något sätt har med Redojemt Sven-Ivar Johansson är Johansson, Sven Ivar som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Redojemt Sven-Ivar Johansson har 460818-XXXX som sitt organisationsnummer.