Freja Miljö

Jämtlands län

Information

Freja Miljö hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Freja Miljö finns. I Östersund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Freja Miljö tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Freja Miljö har haft sedan 1997-01-01. Freja Miljö har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Freja Miljö så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 063-131319.

Östersund arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Freja Miljö har idag 490315-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Freja Miljö

Handel och tillverkning av hudvårdsprodukter och hantverks- produkter. Terapi, utbildning och konsultverksamhet inom personlighetsutveckling och självkännedom och därtill förenlig verksamhet.

I Freja Miljö så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hammarström Norin, Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .