Entr. Staffan Lundins Dumpertransport,

Jämtlands län

Information

Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Östersund som är den kommunen där Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, finns. I Östersund så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, har haft sedan 2006-03-02. Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0640-30144.

Östersund arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler företag.

Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, har idag 491014-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Entr. Staffan Lundins Dumpertransport,

Dumpertransporter.

I Entr. Staffan Lundins Dumpertransport, så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundin, Jonas Anders Staffan som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .