MUSIKMIX Tommy Linell

Jämtlands län

Information

491106-XXXX är organisationsnummer för företaget MUSIKMIX Tommy Linell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MUSIKMIX Tommy Linell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som MUSIKMIX Tommy Linell finns i.

MUSIKMIX Tommy Linell har varit registrerat sedan 1992-01-13 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för MUSIKMIX Tommy Linell så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

MUSIKMIX Tommy Linell är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för MUSIKMIX Tommy Linell är följande:

Vill ni komma i kontakt med MUSIKMIX Tommy Linell så kan ni göra det på telefon genom 0552-30383 eller genom brev på följande adress:

Text- och musikproduktion.

Det finns olika personer som har en koppling med MUSIKMIX Tommy Linell och det är Linell, Albert Tommy som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,