PotatoesStar Export Import

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och PotatoesStar Export Import är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PotatoesStar Export Import är ett av dem. Statusen för PotatoesStar Export Import är att Bolaget är aktivt.

PotatoesStar Export Import är ett Enskild firma och skapades 2007-11-22. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PotatoesStar Export Import ska trivas.

PotatoesStar Export Import är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2010-02-10. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Export och import av frukt och grönsaker. Restaurang och pizzeria.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PotatoesStar Export Import är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-05-14.

Idag är PotatoesStar Export Import och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med PotatoesStar Export Import så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-137571.

.

De som är på något sätt har med PotatoesStar Export Import är Yehia, Kamal som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PotatoesStar Export Import har 500601-XXXX som sitt organisationsnummer.