Marita Bardosson

Jämtlands län

Information

501111-XXXX är organisationsnummer för företaget Marita Bardosson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Marita Bardosson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Marita Bardosson finns i.

Marita Bardosson har varit registrerat sedan 1994-11-15 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Marita Bardosson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Marita Bardosson är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Marita Bardosson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Marita Bardosson så kan ni göra det på telefon genom 0642-10356 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Marita Bardosson och det är Bardosson Svedberg, Annie Marita som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,