Johnny Persson, Ledarskap & Coaching

Jämtlands län

Information

510628-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johnny Persson, Ledarskap & Coaching. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johnny Persson, Ledarskap & Coaching är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Johnny Persson, Ledarskap & Coaching finns i.

Johnny Persson, Ledarskap & Coaching har varit registrerat sedan 2006-04-10 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-12-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johnny Persson, Ledarskap & Coaching så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-01-13.

Johnny Persson, Ledarskap & Coaching är och det finns flera verksamheter i Östersund som också är .

Firmatecknare för Johnny Persson, Ledarskap & Coaching är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johnny Persson, Ledarskap & Coaching så kan ni göra det på telefon genom 070-6248761 eller genom brev på följande adress:

Handleda organisationer, chefer och ledare i deras utveckling mot högre effektivitet i arbetet. Strukturera och handleda seminarier med stora grupper.

Det finns olika personer som har en koppling med Johnny Persson, Ledarskap & Coaching och det är Persson, Bengt Jonny som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,