Lillians Trafikskola

Jämtlands län

Information

511217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lillians Trafikskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lillians Trafikskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Lillians Trafikskola finns i.

Lillians Trafikskola har varit registrerat sedan 2009-03-05 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lillians Trafikskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-16.

Lillians Trafikskola är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Lillians Trafikskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lillians Trafikskola så kan ni göra det på telefon genom 0640-12032 eller genom brev på följande adress:

Trafikskola.

Det finns olika personer som har en koppling med Lillians Trafikskola och det är Olsson, Eivor Lilian som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,