GunillaZ i norr

Jämtlands län

Information

I Östersund finns det ett Enskild firma som heter GunillaZ i norr. Det finns flera företag som liknar GunillaZ i norr i Jämtlands län. Östersund är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

GunillaZ i norr är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-12-24 och det finns flera bolag som är det i Jämtlands län.

Sedan 2004-06-28 så har GunillaZ i norr varit registrerat och sedan 2004-12-24 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är GunillaZ i norr och det finns fler företag som är det i Östersund.

Vill man komma i kontakt med GunillaZ i norr så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med GunillaZ i norr så kan ni göra det på 063-100710.

Utbildning Kursverksamhet Föreläsningar Seminarier Massage Konsult Mentorskap Reseverksamhet Paketresearrangemang Försäljning av hälsoprodukter Försäljning av litteratur Energiterapi Journalistik - författande Programledare Ekonomi - bokföring Qi Gong Design och sömnad - produktion Uppfinningar

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Palm, Gunilla Elisabeth som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

GunillaZ i norr har 530314-XXXX som sitt organisationsnummer.