Entreprenad Hans Carlsson

Jämtlands län

Information

530528-XXXX är organisationsnummer för bolaget Entreprenad Hans Carlsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Entreprenad Hans Carlsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Entreprenad Hans Carlsson finns i.

Entreprenad Hans Carlsson har varit registrerat sedan 1984-08-13 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Entreprenad Hans Carlsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Entreprenad Hans Carlsson är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Entreprenad Hans Carlsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Entreprenad Hans Carlsson så kan ni göra det på telefon genom 063-130822 eller genom brev på följande adress:

Transport av material med dumper.

Det finns olika personer som har en koppling med Entreprenad Hans Carlsson och det är Karlsson, Hans Lennart som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,