Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling

Jämtlands län

Information

Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling är ett bolag som finns i Östersund. I Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kernell, Hans Robert som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling på telefon .

Bedriver skogsbruk, friskvård, utbildningsverksamhet, kursverksamhet och personlig utveckling.

Idag är Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling av bolagstypen Enskild firma.

Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling är ett av många bolag som finns i Jämtlands län och Östersund arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling innehar ej F-skattsedel och Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling så är det följande:

Här & Nu - Friskvård och personlig utveckling har 540215-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jämtlands län.