Björklunds Mekaniska

Jämtlands län

Information

540605-XXXX är organisationsnummer för företaget Björklunds Mekaniska. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Björklunds Mekaniska är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Östersund som är den kommunen som Björklunds Mekaniska finns i.

Björklunds Mekaniska har varit registrerat sedan 1981-03-09 och det finns flera företag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Björklunds Mekaniska så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Björklunds Mekaniska är och det finns flera bolag i Östersund som också är .

Firmatecknare för Björklunds Mekaniska är följande:

Vill ni komma i kontakt med Björklunds Mekaniska så kan ni göra det på telefon genom 0640-24052 eller genom brev på följande adress:

Svarv- och svetsningsarbeten i metall såväl nytillverkning som reparationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Björklunds Mekaniska och det är Björklund, Olov Stefan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,