KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Östersund och KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är ett av dem. Statusen för KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är att Bolaget är aktivt.

KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är ett Enskild firma och skapades 1988-02-08. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där företaget finns i jobbar för att företag som KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM ska trivas.

KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-03-26. I Östersund så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Glasmästeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-04-09.

Idag är KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM och det finns flera företag som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5158272.

.

De som är på något sätt har med KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM är Hagen, Kent Tommy som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KARLSLUNDS GLAS & ALUMINIUM har 550213-XXXX som sitt organisationsnummer.