Edsbyns Träförädling Fastigheter AB

Jämtlands län

Information

I Jämtlands län så finns Edsbyns Träförädling Fastigheter AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Östersund här finns det många olika Aktiebolag. Edsbyns Träförädling Fastigheter AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jämtlands län. Östersund jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Jämtlands län gör att företag trivs där.

Edsbyns Träförädling Fastigheter AB är momsregistrerat sedan1984-01-01 och har organisationsnummer 556013-9239.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 063-149485 alternativt besöka eller skicka post till Edsbyns Träförädling Fastigheter AB på följande adress Fagerbacken 55, 831 48, Östersund.

Edsbyns Träförädling Fastigheter AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Edsbyns Träförädling Fastigheter AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Persson, Bob Sven Paul som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva träförädlingsrörelse samt äga och förvalta fast egendom i företrädesvis Edsbyn och utöva därmed förenlig verksamhet.