Polarn Innovation Aktiebolag

Jämtlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Östersund och Polarn Innovation Aktiebolag är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Polarn Innovation Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Polarn Innovation Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Polarn Innovation Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1935-04-12. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Östersund där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Polarn Innovation Aktiebolag ska trivas.

Polarn Innovation Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Östersund så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utveckla, tillverka och driva handel med fordonsradio samt värme- och ventilationsaggregat, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Polarn Innovation Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Polarn Innovation Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Östersund.

Vill man komma i kontakt med Polarn Innovation Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-131190.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Polarn Innovation Aktiebolag är Berg, Per Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Per Lennart som är född 1944 och har titeln Suppleant, Eriksson, Bengt Mattias som är född 1971 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Polarn Innovation Aktiebolag har 556034-0324 som sitt organisationsnummer.