Woolpower Östersund AB

Jämtlands län

Information

Bolaget ska utveckla, tillverka och marknadsföra kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Woolpower Östersund AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Östersund så är Woolpower Östersund AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Östersund arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Östersund och i Jämtlands län. Redan 1936-03-30 så skapades Woolpower Östersund AB och företaget är har F-skattsedel Woolpower Östersund AB har haft det sedan 1994-01-01.

Woolpower Östersund AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556035-0315 är organisationsnummret för företaget som finns i Östersund.

Just nu är Woolpower Östersund AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Woolpower Östersund AB så går det att nå dem via telefon på 063-148520 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brånby, Adam Gunnar -Brånby, Nils Gabriel

Följande personer är på något sätt aktiva inom Woolpower Östersund AB är Brånby, Nils Gabriel som är född 1942 och har titeln Vice VD, Brånby, Adam Gunnar som är född 1972 och har titeln VD, Brånby, Nils Gabriel som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Hestner, Curt Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Möller, Maud Eva som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Brånby, Adam Gunnar som är född 1972 och har titeln SuppleantHedman, Ralph Kjell som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .